ОРИГИНАЛНИ И СЪВМЕСТИМИ ТОНЕРИ И КОНСУМАТИВИ ЗА ПРИНТЕРИ И МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ УСТРОЙСТВА

Оригинални или рециклирани тонер касети


Ако попитате 10 души за тяхното мнение сигурно ще получите отговори от "супер" до "ужас", но ако още не сте съвсем сигурни дали да опитате, прочетете нататък.

Ако попитате 10 души за тяхното мнение  сигурно ще получите отговори от "супер" до "ужас", но ако още не сте съвсем сигурни дали да опитате, прочетете нататък.

Рециклирането на касети претърпя сериозно развитие през последните години. С намаляването на цената на принтерите и лавинообразно нарастващият им брой, все по често потребителя си задава въпроса "колко струва една отпечатана страница?" това разбира се е много относително, и никой не може да даде точен отговор. Производителите на устройства дават приблизителен брой страници на даден консуматив, но не забравяйте само при 5% запълняемост на листа. В крайна сметка броя на страниците зависи единствено и само от количеството тонер в касетата и пехвърленото върху листите и неоползотвореното (латентен образ) върху барабана, което в последствие се изхвърля или при някои модели касети се връща обратно. В световен мащаб проучванията показват, че цената на устройството спрямо цената на консумативите за отпечатването на преопръчителния брой страници за съответното такова е 1 към 20. Т.е. цената, която потребителят плаща за устройството е 5% от общият разход за притежание. Това води до намаляване на цената на устройствата, някои производители ги продават под цената, която реално им струва, за да го произведат, и сериозни печалби в цената на консуматива. Евтините решения за презареждане естествено намаляват печалбите на големите производители и в стремежа си за гарантирането на печалбите си те прибягват до усложняване на процедурата слагайки чипове, специални механични приспособления и др.

 

КОНТАКТИ

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

София
ж.к. Дървеница, ул. Равногор 1 (партер)
точно до метростанция “МУСАГЕНИЦА”
телефони:
02 489 45 54, 02 489 45 55

Бургас:
Ул.”Вардар”26 ет.2

Пловдив
бул. “Дунав” 51 (сграда Подем) - ет.1
телефони:
0877146953, 0876505753, 0877142834, 0877141894

Русе:
бул. Цар Фердинанд 4
0879 585 125
ruse@toner.bg

  ТЪРСЕНЕ

Как да изберем принтер

Проблеми с принтера

Нашите услуги

Контакти

 
 

Въведете брой
момент...