ОРИГИНАЛНИ И СЪВМЕСТИМИ ТОНЕРИ И КОНСУМАТИВИ ЗА ПРИНТЕРИ И МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ УСТРОЙСТВА

Малко смях


Малко смях в напрегнатия делник

По време на предизборна кампания в Сърбия, кандидат-депутат пита хората на среща в едно село "Какво искате, когато дойда на власт?" Един искал къща, друг кола, трети по-хубав път, само един дядо си мълчал. Кандидат депутата го попитал:" А ти, дядо, какво искаш?" Дядото веднага отговорил - ташаци, синко, да си ги окомплектовам с к..а от предните избори":)


Попитали радио "Ереван" -Може ли една жена да направи мъжа си милионер?. От радиото отговорили: Да! Ако преди това е бил милиардер!


Успял мъж е този, който изкарва повече пари, от колкото може да похарчи съпругата му. Щастлива жена е тази, която е намерила такъв мъж.


Проблема на съвремения свят, е че най-голямата сила на повечето хора е силата на тежестта им.


Слушателка попитала радио "Ереван" - Как мога да накарам мъжа ми да е като бик? Отговор: - Сложете му рога и му кажете, за да се разяри:)


Престижен, заможен мъж и неговата жена вечеряли в скъп ресторант, когато изневиделица се появила красива млада дама, целунала мъжа и му прошепнала „Ще се видим по-късно“. „Какво беше това ?“ възмутила се жената „Това е моята любовница.“ отговорил мъжа „Това е, край…Не издържам повече!“ казала жената „Искам развод“ „Добре.“ невъзмутимо казал мъжът, „Но помни ако се разведем това означава край на разходките за пазар до Париж, край на зимните почивки в Барбадос и на летните почивки в Тоскана, без ягуари и яхтен клуб. Но решението си е твое все пак.“ В този момент в ресторанта влиза колега на мъжа с прекрасна мацка на рамото си. „Коя е тази жена с Мат?“ пита жената „Това е неговата любовница.“ казва мъжа „Нашата е по-хубава“ отговаря жената.


 Разговор между двама старци: - Наборе, помниш ли в казармата като ни даваха бром, за да не се заглеждаме по булкитеееее, ей сега взе да ме хваща:)


Двама старци си говорят. Единият казва: - Наборее, да ти се оплача от пет години не ми става Другият весело отговаря: - На мен, да чукна на дърво - само от две ... :)


Класическата версия на приказката за мравката и щуреца:

През цялото лято мравката се труди усърдно, събира храна за зимата и си стяга къщата.
Щуреца през цялото лято пее и танцува и си мисли колко е глупава мравката да работи толкова много. Но зимата идва и мравката се прибира на топло, има си храна, подслон, изобщо, всичко при нея е О.К. Щуреца обаче няма къде да се прибере, целия е вледенен, няма и какво да яде.

Край

Френската версия:

През цялото лято мравката се труди усърдно, събира храна за зимата и си стяга къщата.
Щуреца през цялото лято пее и танцува и си мисли колко е глупава мравката да работи толкова много. Но зимата идва и мравката се прибира на топло, има си храна, подслон, изобщо, всичко при нея е О.К. Щуреца обаче няма къде да се прибере, целия е вледенен, няма и какво да яде, свиква пресконференция и пита защо мравката има право да стои на топло и да има какво да яде, а нещастния щурец мръзне гладен под снега. Телевизията веднага организира предаване на живо, как щуреца е посинял от студ и се чуди къде да се свре на завет. В същото време се пуска видео как мравката се е разположила удобно в топлия си дом, а масата е препълнена с храна. Всички французи са поразени, че в една толкова богата страна оставят бедния щурец да замръзва на улицата, докато другите тънат в изобилие и охолство. Асоциациите, борещи се срещу бедността организират протести пред дома на мравката. Журналистите организират интервюта, питащи как е допуснато мравката да забогатее на гърба на щуреца и искат от правителството да увеличи данъците на мравката, за да плати справедливата цена на богатството си. В отговор на сондажите, правителството приема закон за икономическо равенство и закон срещу дискриминацията. Данъците на мравката са увеличени и плюс това, тя трябва да плати огромна глоба за това, че не е наела щуреца на работа (за да му помогне финансово). Тъй като мравката няма достатъчно пари да си плати глобата и данъците, къщата й е иззета от държавата и тя напуска Франция и се заселва в Швейцария.
Телевизията прави репортажи как щуреца е надебелял. Той е на път да изяде и последните запаси от храна, натрупани от мравката, а пролетта е още далеч. Жилището на мравката се превръща в социално жилище за щуреца и започва да се разпада, защото последният не прави нищо за да го поддържа. И за това се порицава правителството.
Съставя се анкетна комисия по проблема, която ще струва 10 милиона.
Щуреца умира от свръхдоза.
Вестниците "Либерасион" и "Юманите" коментират провала на правителството да се справи със социалното неравенство.
Къщата се превръща в свърталище на банда от паяци имигранти.
Правителството се поздравява с голямото разнообразие на културни общности във Франция.
Паяците организират трафик на марихуана и тероризират целия квартал.

Край.


 А как ли изглежда българската?:)

КОНТАКТИ

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

София
ж.к. Дървеница, ул. Равногор 1 (партер)
точно до метростанция “МУСАГЕНИЦА”
телефони:
02 489 45 54, 02 489 45 55

Бургас:
Ул.”Вардар”26 ет.2

Пловдив
бул. “Дунав” 51 (сграда Подем) - ет.1
телефони:
0877146953, 0876505753, 0877142834, 0877141894

Русе:
бул. Цар Фердинанд 4
0879 585 125
ruse@toner.bg

  ТЪРСЕНЕ

Как да изберем принтер

Проблеми с принтера

Нашите услуги

Контакти

 
 

Въведете брой
момент...